…ja för det var det verkligen, ha begäret och köpdjävulen slog till på samma gång vilket gjorde att jag spenderade waaaaay för mycket money…men jag är fortfarande glad för mina inköp och längtar tills jag ska använda dem, troligtvis när jag är klar med denna uppdateringen!

Lyssnar på en massa bra låtar genom Spotify…riktigt bra uppfinning det där…dock finns inte allt man vill lyssna på som mina dragplåster (kan man skriva så, i alla fall menar jag sådana band som alltid på ett eller annat vis petar sig tillbaka till mig hela tiden) The Knife, men mycket annat finns i alla fall…Som Silverchair vars leadsinger jag hade en mild crush på i tidiga tonnår…

Men åter till mitt ”habegärkombineratköpdjävulenmoment” det inträffade ju självklart på Scrap och stämpelmässan i Göteborg igår. Vi pratade om att vi skulle åka dit men inget bestämdes egentligen fören dagen innan så slutligen blev det Jag, Maria, Lisa och så hämtade vi upp Frida och i Göteborg mötte min systeryster upp oss. Tanskpridd som jag är glömde jag ringa syster när vi hade 5 minuter kvar…som jag skulle ha gjort för istället lyssnade vi på mina gamla skivor typ best of 2004, men hon känner ju mig väldigt väl så när jag i samma stund som vi entrade parkeringshuset kom på att jag glömt ringa tar upp telefonen och ringer så är även hon precis i parkeringshuset, ”jag antog att du lyssnade på musik och inte hörde telefonen och glömde ringa” haha exakt!

Vi äntrade mässan och kände bara japp här har jag varit förut min andra insikt jag direkt fick var jag måste köpa det och det och den osv. Men här kommer alla mina inköp och förklaring (läs lam ursäkt) till att jag köpte dem.

Lite Smått och Gott

  

 

  1. Punchinella (heter detså) jag har i alla fall kommit fram till att det måste vara det som blir över då man gör paljetter, stämmer det? i alla fall har jag inte tillgång till en paljettmaskin så jag får då köpa mitt för pengar…men ska försöka mig på att använda detta på min kort, har sett många på internet som får till det väldigt bra..
  2. Bokstäver och siffror, jag fick ju med två ark då jag beställde från handstämplat senast och fick då mersmak på detta så det införskaffade jag och är övertygad om att jag kommer få mycket nytta av dessa.
  3. EZ Mount som det så fint heter, då man köper sk omonterade stämplar är det näst intill omöjligt att använda dem utan detta, detta gör att man lätt kan fästa dem på ett acrylblock och på så vis ha lite mer kontroll på stämpeln.
  4. Datumstämpel, man kan ringa in månaden och datumet personen i fråga fyller år så blir det helt vanliga födelsedagskortet helt plötsligt väldigt mycket mer personligt, oj vad jag kommer att använda det mycket helt klart värt 29 spän.

 

Papper och Sånt

Papper i massor blev det själklart, men endast mönstrade då jag har hur mycket vanlig enfärgad Cardstock som helst. Många fina papper. Jag köpte de flesta hos Designat men även en del hos kortmakaren.

 

En sk. puncher i form av en blomma, då jag var hos Frida sist så punchade jag en hel bunt med blommor och har använt i princip varenda en men nu har jag en egen, lite dyr men den är ju stor och jag behöver den verkligen! Ska bevisa detta för Fredrik med som var lite skeptisk…ehum…undrar varför?!?!

 

Mina Underbara Stämplar

 

Två nua underbara stämplar med mitt favoritdjur, fjärilar, om någon har missat det så bara älskar jag fjärilar dem är ju så underbart fina och aldeles bedårande…ja i alla fall då dem flyger runt eller på papper i form av stämplar dock inte lika underbara då de äckliga små krypen bestämmer sig för attklistra sig fast på armen eller liknande…ne fy nu ryser jag…jag gillar inte insektsben..

 

 

Förra året då jag och Susanne var på mässan införskaffade jag en sk fotostämpel, jag var till en början lite skeptisk till om den verkligen kunde bli så fin som jag trodde, men det visade sig att ja det kunde den, det märkte jag första gången jag stämplade med den så nu har familjen fotostämplar fått tillökning så att säga med dessa vackra motiv. Det var en stämpel för 49kr eller 4 för 100, svårt att lista ut hur många jag skulle köpa liksom. Jag har nu provat att stämpla upp dem och jag måste bara säga att jag är Kär…

Yes det var nog nästan alla inköp skulle jag tro ja förutom en stämpel som ser ut som en grind, och när jag hade köpt den gick jag och checkade läget med syrran och gissa vilken stämpel hon hade bestämt sig för…haha jo samma så klart..har för mig att vi suktade efter den förra mässan men att vi blev lite snåla…men det hindrade tydligen ingen av oss denna gång..

Innan vi åkte hem från Göteborg mellanlandade vi lite i Nordstan, jag blev imponerad av parkeringsbiljetterna…men jaja så är jag ju född och uppvuxen i Tidaholm där man kan parkera 10 cm från en korsning och ett övergångsställe utan den minsta lilla risk att få böter, och det säger ju en hel del. Jag köpte dock ”bara” 4 st ljus från Yankee Candel…i underbara dofter som nytvättad bomull, baby powder och good morning mfl.

Vad har ni haft för er i helgen då?? Jag har spenderat hela dagen idag med att städa och titta på tv…jag följer ju inga program eller serier på veckorna utan jag tittar på alla repriser på Söndagarna i stället, bra va…eller inte men jaja nu har jag i alla fall kollat på Desperate Houswives som jag lyckades missa i veckan pga Niklas kalas , inget svårt val dock..jälvklart valde jag kalaset (lalala…fiskar pluspoäng…lala)

Lyssnar just nu på Silverchair (ja jag fick ett återfall) dem är ju riktigt bra fortfarande juh…eller det är ju gamla låtar jag lyssnar på men helt klart fungerar dem fortfarande…anas song, miss you love, year 2000…osv.

Ne vet ni vad jag ska göra nu…jag ska scrappa ett urdiskat pringlesrör (åh nej jag fick offra mig och käka upp det..)vet ni vad det ska bli??? ett pooopbagholder…på ren svenska en BAJSPÅSHÅLLARE som ska hänga i hallen för jag är trött att behöa springa in i köket till Rockys skåp och hämta det varenda gång och på så vis då skita ned golvet eftersom jag självklart inte kommer på det förens jag tagit på mig skorna…CRAP! MEn förhoppningsvis ska det problemet snart vara löst…bör tilläggas att jag är skeptisk…mycket skeptisk!

Nej dags att sluta…..See Ya tomorrow…

1 comment on “En lugn dag, efter gårdagens pulshöjare…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29