…ja tyvär har jag inte heller idag blivit uppringd av en gammal miljardär som råkar vara släkting till mig och vill ge bort sin förmögenhet…tråkigt…hade varit välbehövligt annars…men jag ska inte sluta hoppas…i morgon kanske….vem vet?!?!

Jag har å andra sidan fått inte mindre än 22 mejl där folk erbjuder mig tusenlappar och miljoner..hit och dit…inte lätt att vara så känd….det ena mejlet var från en Mr Clarks som mejlade åt en annan person som delade mitt efternamn och som faktiskt ville ge mig pengar, det enda jag behövde göra var att mejla mina personuppgifter tillbaka och ja just det lämna ut mitt kontonummer…så självklart gjorde jag det EH NOT!! finns det folk som går på det där???jag menar finns det verkligen folk som är sååååå godtrogna?? dessutom när man får exakt samma mejl från olika avsändara…inte fö att jag öppnar dem men man ser ju avsändaren och ämnet..och det ser ju ruskigt lika ut…idiotr…ska man lura någon får man väll för fasen göra det på ett mer effektivt sätt…jag menar hur svårt kan det va???

Nog om dumma mejl här kommer nåot som ni kan skratta åt…det gör i alla fall jag varenda gång jag ser den här..

Jag älskar den…skrattar varenda gång ända tills jag får så ont i magen att jag har kramp och måste sluta på grund av hälsoskäl..så hoppas ni med gillar den!

2 comments on “ännu en dag utan framgång…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29