Min dag har varit, hektisk, rolig, givande, dyr, smaskig, lycklig, uppfinningsrik, våghalsig, vacker, och underbar på många vis..

Jag vaknade i morse av att Fredriks klocka ringde så där hemskt jobbigt igen, men lyckades somna om i 10 minuter, men då Fredrik åkt till jobbet bestämde sig Rocky för att öva på sitt framträdande som Kyckling, vilket har gör mycket bra…hur han gör? Jo ni förstår han hoppar”flyger lite ograciöst” upp i sängen och störtar ned, detta upprepade han x antal gånger i en hel timma sammtidigt som han pep som en fågelunge…så duktig han är..NOT så jag gav upp och klev motstridigt upp ur sängen och klev ut i en lägenhet som började förfalla i ugefär samma veva som jag skaffade ett jobb, dvs i mitten av November…så ni kan ju tänka er hur fint det har varit här hemma…och med tanke på att min kära mamma (mer känd som ägaren av det mest välstädade huset) skulle anlända klockan 12 så kände jag att detta krävde drastiska åtgärder och då jag tyvär inte har begåvats med magiska städkrafter fick helt enkelt bita ihop mina nyborstade tänder sätta upp mitt slitna hår (ja för att hinna med en klipptid är lögn i h*****te) slita fram stora skursättet och damma, dammsuga och skura lägenheten från Golv till tak. blev klar sisådär vid halv 12 och insåg då att nej jag doftade inte som en nyponros direkt, och avgjorde att deo inte skulle förbättra min hygien märkbart så jag klev in i duschen….

Mamma dök upp lite efter 12 och då hade hon med sig kyckling och potatissallad och till det vitlöksbröd, underbart gott var det!! Tack snälla mamma! Vid halv 2 tiden begav vi oss till Cornelias dagis, Rocky höll oss sällskap, oturligt nog så hade en löptik spatserat där vi gick så den 200 meter långa vägen tog sisådär en kvart. Sen när i hade hämtat Hoppetossan Cornelia hoppade jag på cykeln och begav mig till Felix skola där jag blev mottagen med en bamsekram och en superlycklig Felix…cyklade hem och sen började vi baka pepperkakor, söta Julia kom hit och hjälpte oss med. Tack Julia. (bilder på pepparkakorna och allt annat kommer i morgon)

Sen gjorde vi Julgodis i form av marsipan grisar, krokodiler ormar och ja tomtar så klart dock tänkte barnen att en i munnen en på plåten blir bra så det blev inte så många godisar… Mamma gjorde dock riktigt goda godisar Rocky Road, som hon såg att Leila bakade i ett av hennes program.

Efter mellanmål och lite annat så hjälpte Felix mig med att sätta granen i fot och sen klädde Cornelia och Felix den, blev så fint så men det alra finaste pyntet var en liten tomte och en snöflinga som Felix hade gjort i skolan och som jag skulle ha i min gran bestämde han. Blev så himla glad!! Så nu kommer dem hänga i min gran för all framtid…eller tills Fredrik ångrar sig och ger dem till någon annan haha

Rockyaset, ja tyvär så ligger han inte på plus just idag, ja och det beror inte bara på uppvaknandet jag fick av hans chickenföreställning i morse nej då. Jag hade ställt för strykbrädan intill Vardagsrummet medans vi gjorde granen vacker så Rocky inte skulle falla för frestelsen att viga granen. Men istället hoppade han och använde strykbrädan som trampolin/hoppbräda och denna strykbrädan i sin tur välte och slog omkull min enorma glasvas från Ikea som kostar mellan 400-600 kr….SATAN…och den gick självklart i 10 000 bitar vad annars liksom…jag blev om jag ska säga det på ett fint sätt Rasande och besviken på att han kan vara så idiotisk att han bara kommer på tanken att hoppa upp på en strykbräda som är ungefär 2 cm tjock…Men det var bara att sopa upp och bita ihop….Tack Rocky!!

Barnen var trötta och glada då vi körde hem dem, och vad mycket dem har hjälpt till med idag egentligen, dem har varit så duktiga hela dagen.

Ja vad har jag mer gjort idag…ne det var nog allt…tror jag…kommer jag på något mer får ni veta det i morgon på morgonen då jag har som ambition att jag ska uppdatera innan jobbet eftersom jag inte slutar förens 20 i morgon…kommer då inte hem förens kvart över 10…så medans jag uppdaterar mobilen med ny musik ska jag ägna er lite tankar och ge er en bra start på dagen…kanske. Kram så länge.

1 comment on “Hela min dag i ord…och inga bilder..ännu”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29