Ja dagen igår var helt enkelt bra från början till slut..vi kidnapppade Födelsedagsbarnet på morgonen och skrämde upp henne lite, hon hade ingen aning om vart vi skulle eller nåt, vilket var väldigt skoj för oss men kanske lite oroande för henne.

Men vi anlände i lagom tid i Jönköping, och som sagt fixade lite medans de andra tjejerna gick in och Linda fick sin sköna avslappnande behandling, sedan gick även jag och Lena in och badade bubbelbad med dem andra jag passade på att sola i 10 minuter men det räckte för att det pratande solariet skulle ge mig en röd färg…rösten lät som informationsrösten dem har då man ringer till Polisens kundtjänst haha.

Sedan då alla såg ut som russin gick vi upp och beställde in lite mat, som vi sedan satt och åt på relaxen, underbart och mysigt och till och med jag blev helt avstressad faktiskt, och det är inte vanligt..för även om jag verkar lugn på utsidan så pågår det alltid en massa innombords…men det har jag lärt mig att leva med så det är liksom min vardag, men som sagt igår var jag helt lugn från insidan till utsidan, underbart. Dessutom kändes det bra att Linda fick bli lite bortskämd…

Och hemma medans vi var på Spa jobbade killarna för fullt, och direkt då butiken var stängd började dem fixa i ordning allt för kvällen…Då jag hämtade upp Rocky och for hemmåt så fortsatte jag min spadag, med att färga håret och pyssla om mig själv lite riktigt skönt, och sedan kom ju en stressig Fredrik hem i ungefär 4 minuter också…jag däremot var lugnet själv..tills jag tittar på klockan 18:04 ehum festen börjar 19 så den ursprungliga planen att jag skulle locka mitt hår, den gav jag upp ganska så snabbt..så plattat burrigt hår fick det bli för min del, däremot sminkade jag mig i lite extra i guldbruna färger och använde min nya maskara och faktiskt ögonfransarna blev tjockare och fylligare, och den höll sig fin hela kvällen, ett bra inpulsköp med andra ord.

Pojkarna/herrarna i familjen hade ordnat festen och jag var nog mer spänd än orolig skulle jag tro, men då jag fick reda på att Fredrik var planeringsansvarig då blev jag kanske lite mer orolig än spänd, Fredrik, ja han är lugn, disträ och glömsk med andra ord han har Alzimers light, minne guldfisk liksom…men innerst inne visste jag nog allt att dem skulle lyckas mer än väl!

Jag åkte med mamma och pappa till festen och då vi klev in i lokalen var det hur fint som helst!! Vad stolt jag blev och glatt överraskad måste jag säga, det var till och med finare än jag hade väntat mig och då hade jag höga krav från början kan jag erkänna. Dem hade ordnat en massa bord somd em dukat fint i orangea färger och dj’n var på plats och maten anlände i tid och dem hade även ordnat välkomstdrinkar…kanon!!

Och mycket folk blev det kan jag säga, jag kände igen alla men tror inte alla kände igen mig haha, jag vet inte vad det är antingen är jag svår att komma ihåg eller så ändrar jag mig mycket på kort tid, för många av dem har jag träffat fler än en gång, då jag ”ändå har hängt med ett tag” (citerar en från festen, jag tycker att det är en passande kommentar om en disktrasa men jaja jag bjuder på det haha) Ne men många hälsade så där lite undrande på mig, även då jag stod vid Fredrik, men som sagt jag ändrar ju hårfärg från mörkt till ljust och sen som jag haft nu länge väldigt mörkt…så det är nog därför inte så många kände igen mig. Eller så är det så enkelt att Apan känner alla men ingen känner Apan liksom.

Men Festen blev verkligen lyckad från början till Slut, maten var bra, dricka fans och sällskapet var underbart. Och finast på festen var verkligen Linda, det lyste riktigt om henne hela kvällen och halva natten för det var ungefär så länge som festen höll igång…jag och Fredrik gav upp ganska tidigt (02:00)då det hade varit några lååånga dagar. Jag kan säga att vägen hem kändes ovanligt lång i mina röda skor som är helt platta…och i den kyla som det var…ja ni vet ju själva hur kallt det kan vara då man varit inne i en behaglig värme och sedan kliver ut…brr..Och då hade jag vinterjacka mössa och halsduk haha.

Tack allihopa för en lyckad dag och kväll,

Citerar Fredrik ”TACK FÖR SÄLLSKAPET”

Idag så tog jag och Fredrik en regäl sovmorgon kan jag säga, vi gick upp vid 11 tiden skulle jag tro och vid lite över tolv befann vi oss på Lidéns och hjälpte till att röja upp en del…jag plockade tomflaskor och tömde slattar i en kanna, fy vad det luktade…en obehaglig bakfylledoft, men det gick kanska fort så det var OK haha, varken jag och Fredrik var direkt fulla igår och därmed inte dåliga idag, men hade jag varit det minsta bakfull idag hade jag inte klarat av dem ångorna haha..

Sen då vi kom hem käkade vi tacos som lillebror och Julia hade gjort igår, och det smakade underbart gott kan jag säga!! Annars har dagen idag varit väldigt lugn och skön, kikat på tv och även tittat på Sanningens Ögonblick, spännande, jag tycker dock inte att frågorna är så farliga, men å andra sidan så sitter jag ju inte i en stol inför flera 100 tusen tittare (vet inte om det är så många dock som tittar, men jag tittade juh, så publiken +1 i alla fall)

Nyss var jag ute med Rocky och nu sitter jag här stel som jag vet inte vad, det var nämligen fruset på marken vilket självklart ledde till att jag höll på att göra en klassisk vurpa baklänges men lyckades bara nästan, och gjorde en otrolig räddning innan jag föll men den räddningen ledde till att jag nu sitter här med stel nacke för jag vred till den lite fel tror jag…hm…

Ne detta var nog allt för idag, i morgon ska jag bara vara hemma så då kan ni vänta er många låånga uppdateringar.

Hej på er så länge

 

2 comments on “Underbar dag som avslutades med en Lyckad fest!!”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29