Jag fick lite pyssel gjort i form av två Julkort till, och dem blev ganska fina tycker jag, men väldigt olika…så här kommer dem…dock har jag använt mig av samma papper.

 

Detta blev ett mörk grönt kort, med det underbara juliga randiga pappret, och sedan hittade jag min vackra julkul stämpel sedan kanske 2 år tillbaka..och den fick lite nytt liv i detta kort..Bandet med Granar och snöstjärnor har jag fått av mamma , jag kladdade på lite lim och sedan strödde jag på frostigt embosspulver.

 

Detta kort blev ljusare men ändå är det samma Godjul stämpel och randiga papper, men har även stansat ut snöflingor i ett skimrande guldpapper, det guldiga snöret piffade till det hela…och det kommer faktiskt från den vackra precenten jag fick från flickorna på jobbet. Man kan använda det mesta på sina kort.

För inte så längesedan fick jag ju min tidning Allt i Hemmet Julspecial, och då trodde jag inte att jag även skulle få ett vanligt nummer så snart inpå men jo då, den låg i brevlådan idag…så nu ska jag titta i den tänkte jag….

 

Hm…kanske får följa några tips och ändra sovrummet, jag håller på och rensar ur garderoberna och försöker få dem fina och rena från skräp…så just nu ser det ut som ett otrevligt kaos i hela sovrummet…

 

 

 

3 comments on “Julkort 2008”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29