…har pågått i mitt kök den Torsdag, som vart så grå…det såg ut som om det hade snöat då vi klev upp sent i morse…kanske den första vintersnön….eller så var det bara frost…jag lagade mat förut medans Fredrik var och klippte sig…han blev görfin, och maten blev görgod…japp det låter som en rolig uppdatering…NOT

Jag fick för mig att byta gardiner och byta saker i köket…och som ni vet ni som läser bloggen var det inte jätte länge sedan jag fick det infallet i just köket förra gången också, men jaja det är inte fel att ändra lite i mellan åt….

FÖRE

 

EFTER

 

 

Ja det blev mörkare och lite höstigare…men det kändes bättre nu på något vis, då det är mörkare ut med…Och självklart fick teerna en fin plats på bänken i köket med…har tjuvsmakat på alla tre och dem är riktigt goda måste jag säga…tack flickorna på jobbet=)

Jag mår inte riktigt bra just nu…huvudet har börjat värka på vänster sida och jag mår illa, jag hoppas att det går över för jag har tagit medicin och jag hoppas att det inte bryter ut i migrän…för det är hemskt kan jag lova er!! Vill må bra tills pysslet ikväll!!! Ser fram emot att pärla och göra smycken…men nu ska jag vila så jag mår bättre senare…

1 comment on “Höststädning…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29