Ja herregud, det var ju lätt och faktiskt ganska skoj att baka bullar, och vad gott det blir när dem är klara!!!fantastiskt…nu har jag gjort två plåtar med vaniljsocker,smör och socker fyllning och dem har jag strött över hackad mandel. Nästa plåt som väntar på ugnen består av kanel,smör och socker och dem ska få pärlsocker på sig…jag gillar inte kanel i bullar (bara på julgröten) men Min underbare sambo Fredrik är tvärt om…så jag gör en plåt som han kommer kunna äta av, han är en sån där typisk människa som kan äta hur många bullar som helst tillsammans med ett stort glas mjölk..jag å andra sidan blir mätt efter kanske två bullar och jag kan inte dricka mjölk till utan vatten…haha så vi är som natt och dag men ändå bäst tillsammans..

Fredrik kom hem och käka lunch förut och då passade vi på att mysa med Rocky…svårt att inte mysa med Rocky han e ju bara för Goooo…vi diskuterade vad han luktar…jag tyckte han luktade Julgran och Fredrik tyckte han luktade senap…haha…konstigt det där…!

Snart ska jag ta en promenix med Rocky men det får bli då bullbaket är över…kanske ska passa på att baka något mer nu när köket ändå är ett enda stort kaos…jag är inte sån att jag vill göra iordning innan jag stökar till igen…då tycker jag det är bättre att göra allt först och sen efter en stund städa upp…hur är ni?

Nyss såg jag en ny Ikea reklam…jag har inte sett den förut i alla fall…kanonbra var den och välldigt påhittig!!Högt betyg till IKEA!!

Ja just det jag har ju glömt att säga hur snäll Fredrik var i helgen då jag inte var hemma…han hade städat köket, hallen och vardagsrummet…gullig kan han allt vara ibland!! Det kändes så underbart skönt att inte behöva städa direkt då man kom hem….detta kanske inte händer så där värst ofta kan nog räkna gångerna på en hand, men jag älskar han så himla mycket när han har tagit tag i det själv!!

Ja nu ska jag fortsätta med bullbaket..men återkommer senare med lite bilder….Kram alla bloggläsare…

 

1 comment on “Mitt i bullbaket…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29