Hej bloggen,

Helgen har varit intensiv med barnpassande och bus i stora doser…men tydligen bestämde dem sig för att Fredrik var waaaay so much cooler than me…så både felix och cornelia har lekt med han då dem var här medans jag stod för maten och städningen och nattningen och allt annat som dem inte tyckte var roligt..men jaja…får väll muta dem nästa gång…

I går så kom Malin på eftermiddagen och vi satt och prata och käka banan…hon ska ut och resa snart så vi var tvugna att träffas lite först! Vi hittade i alla fall en sida som fick mig att skratta hela tiden, men även att äcklas lite för hur jag skulle se ut som kille…ehum creeepy dude!!

sidan heter www.yearbookyourself.com och du laddar upp ett foto (all info finns på sidan) och så kan du se hur du skulle se ut i en typisk yearbook….olika årtal..från 50-talet till 2000 talet..kan helt klart rekomendera denna sida!!

 

 

vi var bara inne lite snabbt igår så jag hnn inte fixa placeringen av mitt huvud så mycket, men ni förstår kanske själva idén??

HAHA

    

  

Nu har jag tagit ännu en snabbtitt på sidan..men ska gå in lite mer för det snart..skitkul är det i alla fall…så där snyggt blir det inte då jag gör det men tror nog att man skulle kunna fixa bilderna i photoshop…nice va=)

hahaha jag bjuder här med er på dagens skratt!!

Mr monkeyboy is here!! usch!!

2 comments on “Ska försöka pyssla lite idag…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29