Idag har jag lyckats göra tre kort…tre stycken grattiskort blev det…

   

Valde ut lite papper och letade reda på lite olika band, och sedan klippte jag till en tag som jag med hjälp av en limpenna skrev GRattiS på och sedan strödde jag på grönt embossingpulver..höll över plattan i köket och sedan var den klar…fäste ett kuvert på kortet och sedan band jag fast Tagen…

Så Här Blev Det

Lite anorlunda kort, men jag gillar det…

Vad tycker ni??

Sedan var jag på Pirathumör, för som ni säket redan vet har jag en underbart söt piratstämpel från Magnolia, och den använde jag flitigt förut och så även idag…blev två Grattis kort med pirat och sjörövar tema..

1

    

Började än en gång med att välja ut färger, blev ljusblå bas och lite mörkare vatten, självklart ska det simma en haj i vattnet…haha…piraten sitter på den egenhändigt ihopknåpade plankan. Jag embossade några av linjerna, men det blev inte så bra som jag hade tänkt mig. Och varje Pirat måste ju ha enskattkista, skissade upp en och sedan fyllde jag i komturerna med limpennan och strödde guldpulver på det och embossade. Sedan fyllde jag kistan med diamanter och trädde ett halsband…limmet som syns på bilden blir då det torar helt transparent. Piraten fick bruna kläder och en svart hatt som jag klippte ut ur två andra papper..

 

 

Till sist embossade jag dit GRattiS och så var det klart. Ett lite barnsligare Grattiskort..

Vad tycker ni?

Sedan fick jag för mig att göra ett barnkort med pirattema till, först tänkte jag göra ett likadant, men hur kul är det!! Så det blev ett helt annat.

2

    

Blev en pirat med blåa kläder denna gång, och han fick lite rep runt sig…sedan skulle han ju sitta på något så jag rev lite grått papper och sotade ned det med tre olika stämpeldynor, tadaaa en sten. inna så stämplade jag vita döskallar på hela kortet, men valde bara att embossa tre av dem…

Självklart fick även denna en liten skattkista full med diamanter och rubiner, och så gjorde jag en gammal träskyllt i papper där jag limmade på grattis bokstäver…fäste skyllten med två klämnitar/brads

2 piratkort men ändå olika…

Vilket av de tre korten gillar du bäst?

  

3 comments on “Inspirationen är tillbaka…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29