Jag hade planerat att bara sitta och göra kort idag…men så såg jag hur stökigt vardagsrummet var..så jag började städa och sen blev jag så trött på att allt var så otroligt uppradat…så jag drog igång en möbelflytt…alldeles själv eftersom Fredrik jobbade…ja Rocky hjälpte ju till så gott han kunde…läs ställde sig ivägen hela tiden då jag flyttade möblerna…men i alla fall…jag har inga bra bild sen tidigare…

Men så här blev det nu i alla fall

 

dessa bilder är tagna på den del där jag flyttade om…har aldrig tänkt på att man kan ställa möblerna så här…trodde inte att det fick plats men…bra att jag provade..

sist och minst Chilis bur..

Resten av bilderna kommer komma inom de närmsta dagarna…

 

Planen för dagen är att vi ska åka till Jönköping och försöka hitta inrednbing till garderoberna i sovrummet…just nu är det kao i dem…sedan då vi kommer hem ska vi tvätta…ska bli så skönt!!!

Men jag uppdaterar senare igen…

seeya–

5 comments on “Sneak peak…..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29