Ja idag har jag mest städat och fixat men ett nytt kort av de ca 30 om jag ska göra är klart…Jag ville göra ett Bröloppskort, och det blev det ett mörkbrunt så det är inte så somrigt, men vackert eller nått…

På den första bilden ser ni ett väldigt fint ark som jag haft sen innan jul någon gång, men har liksom inte velat klippa sönder det, men eftersom jag nu har insett att jag aldrig kommer att använda den till något så tog jag mig i kragen och klippte till en bit…

På bild nr 2 Har jag tagit brun cardstock och gjort ett dubbelt kort som är 15*15 sedan har jag använt en stämpel med skrivstil…på högesidan satte jag biten från det fina pappret, jag gjorde den gammal och bränd i kanterna.

Och så slutligen bild 3, så här blev resultatet, jag embossade med guld två ringstämplar och sedan klippte jag ut två tags som jag skrev ”lycka till” ”Till Brudparet” på, och sedan trädde jag upp tagsen på en tunn ståltråd i guld.

 

Som vanligt är jag inte jätte nöjd, men det beror nog mest på att jag är inne i en pastellperiod…det känns som om jag bara gör rosa och vita kort…haha

 

Idag ska jag försöka pyssla så mycket jag kan efter jobbet, och jag lägger självklart upp bilder på mina alster allt eftersom….

Missa inte heller Inredning Tema Kök där jag kommer visa hur vårt kök ser ut…

Allt detta kommer uppdateras under dagen och kvällen.

Vi ses snart igen.

3 comments on “Ett kort avklarat….29 to go..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29