Hej igen allihopa, ja igår hade jag en dag utan bloggande, och det var faktiskt svårare än väntat!! Funderade flera gånger på att kanske bara hoppa in och skriva ett kort inlägg, men hade ju lovat mig själv att inte göra det…och jag klarade det faktiskt!!

I Lördags så jobbade jag först på dagen som sagt och sedan satt jag mest och kollade på fotbollen samtidigt som jag tog hand om mina naglar, både på hand och fot…har lite fobi för fötter och även mina egna..men efter att tagit en titt på mina fötter och naglar insåg jag att det inte fanns någon återvändå…NOG OM DET!!

Jag har inte fått något som helst pysslande gjort, men jag ska idag äntligen skicka iväg stämplarna till vinnarna…förlåt tjejer att det tagit sådan tid!! Hoppas nu dem kommer fram snart!

Jag skrev ju en så bra och redig lista på saker jag skulle hinna göra och jag har inte hunnit något så det ska jag sätta igång med nu…ni kanske undrade vad jag gjorde i stället….jag har ett kanontips på hur man kan dölja röran….titta här bara

Man målar naglarna röda och på så vis drar uppmärksamheten till dem istället för mina högar med papper och bråte….visst jag erkänner ingen långsiktlig lösning….okej jag får helt enkelt börja städa!!

 

Jo vart var jag nu, i lördags ja..Fredrik kom hem efter matchen och tyckte att det var fruktanvärt tråkigt att Sverige inte vann…jag håller med…men tyvär så missade jag de där viktiga sekundrarna i slutet av matchen för just då zappade jag in på en annan kanal….hm så det sista jag såg av matchen var det 1-1 och det är ju ingen katastrof direkt…eller? jaja detta är ju ingen fotbollsblogg!!

I alla fall, Fredrik kom hem och sa att vi skulle hänga med hem till några vänner till hans bror och sambo så sagt och gjort….bytte om slängde på mig en sjal och sen gick vi dit…och vi hade faktiskt riktigt roligt fasten det att vi ej hade planerat något, men det var roligt att bara sitta och prata och dricka lite vin…ja just det vi spelade wii också…mer än så säger jag inte!! Jo ni förstår eftersom pojkarna är sådana dåliga förlorare så lät vi dem vinna…enbart för att dem skulle behålla lugnet…sedan låtsades vi flickor som sagt att förlora..vad gör man inte för sina pojkar?! haha

Nej nu ska jag ploga mig en väg till köket och sedan gräva mig in i kylskåpet…tyckte jag skådade en ost som var på väg att rymma…..men jag återkommer mer idag…nu ska jag ta på mig skyddskläder!!

See Ya

 

Rocky lika söt som vanligt och ja…hm ja jag är ju alltid jag liksom…vilka pyttesmå pupilrar jag har!!…har nämligen antagligen någon typ av synskada eller fel på mina ögon som gör att mina pupilrar alltid är jättestora…eller så är jag väldigt kär hela tiden, eller vad säger den där reklamen om kroppsspråk?

Ja vad tror ni?

 

Ses snart igen

 

1 comment on “Hade en dag utanför bloggen igår…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29