men jag ska åka till Falköping nu och självklart ska jag kika runt i alla fina butiker där och deras bokhandel har massa roliga kortprylar, papper, stämplar ja allt…eller nej kanske inte allt…men dem har mycket..

Mellan 18-21:15 ska jag jobba på KappAhl, och sedan kommer jag hem och är det så att jag kanske har hittat något roligt kommer det självklart upp på bloggen!! Så håll utkik!!

Ja vad ska alla ni göra idag då? Jag vill fortfarande ha lite tips och idéer från er, det kan vara precis vad som helst….skicka ett mejl eller skriv en kommentar. Denna sida är ny och jag är inte heller en invand bloggare…så jag vill ha lite tips på vad ni vill läsa om…eller om ni vill ha mer bilder och mindre text eller vice versa…

Ja ha nu en underbar dag i solen…

Uppdatering kommer ikväll…

1 comment on “Ja det blir inte mycket kort gjorda idag…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29