Ja det ska det vara här om man ska lita på datorns väderprognos! Och visst det är några solsekunder varje timme, men mer än så är det faktiskt inte!

I alla fall ikväll är det dags för KIG möte igen, och då har vi tema kortmakeri, så jag ska snart packa ner alla mina prylar i väskor och verktygslådor så att jag får med mig allt. Vi ska nog ha en liten demonstration och sedan ska alla de andra tjejerna få göra egna kort. Så det ska bli väldigt roligt. Ska fråga om jag får ta lite bilder hit så får ni se hur det  blev.

Här kommer två kort som jag påbörjade på mötet i tisdags

                               

Det första kortet är inte riktigt klart ännu, men det är i alla fall påbörjat. Den andra bilden är på det kort som jag hade en idé om att det skull bli ett mors dagskort, men NEJ det blev det inte. Detaljbilden visar blomman som är lager på lager av massa olika blommor,bladen har jag stansat ut i mörkbrun cardstock, flickan kommer från Magnolia och den har jag färglagt med hjälp av akvarellfärg, den bruna cirkeln är ut klippt i Cardstock och sedan har jag använt en stämpeldyna för att göra lite ljusrosa partier för att ljusa upp lite. (Har du frågor, skriv en kommentar eller maila)       

Det var allt för nu, eller ja just det jag har gjort ännu en paj, jag använde reseptet till Citronpajen, men lade till lite kakao i pajdegen och sedan bytte jag ut citron mot apelsinskal och mörk choklad. Och nu ska jag hugga in på den!!! Mums!!

1 comment on “Strålande sol….?”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29