Som ni har kunnat läsa i ett tidigare inlägg, så hade jag och min pysseltokiga vän maria planerat en roadtrip till Borås,där vi skulle besöka en alldeles underbar butik som har allt man behöver för att överleva i pysselväg så att säga..

Sagt och gjort vi tog golfen och begav oss till Borås…Maria hittade vägen utan problem till Magnolia….vi var så förväntansfulla!!

….MEN…

När vi kör upp med bilen och tänker parkera utanför Butiken så tycker vi att det ser väldigt mörkt ut där inne…konstigt?!?!

Nej det är ju inte konstigt alls egentligen…för dem hade ju stängt så varför skulle dem då ha tänt i butiken?

Blev väldigt besvikna, hade planerat så himla många stämpelinköp och lite nya papper hade det säkert blivit också, men som sagt lite svårt att handla då butiken inte var öppen. Haha

Jag och Maria var ju nära ett sammanbrott där i bilen men för att hindra detta så gick vi och tröstshoppade på Gina Tricot..och det kvittot uppskattades av Fredrik då jag kom hem!!!…..eh NOT!!

Så jag har absolut inget att visa upp idag tyvär, eftersom detta är en blogg om scrapbooking och inte om mode så har jag verkligen inget att visa upp…men hoppas att det blir ändring på det imorgon!!

Har i helgen inte hunnit med att tillverka ett enda kort då jag varit barnvakt åt min goe systerson

På återseende imorgon, eller det lät alldeles för vuxet!!

See Ya

Angelica

1 comment on “Inget blir som man tänkt!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29