Ja idag är det inte vilken fredag som helst…Det är låååååångfredag, men på något sätt så kändes den alltid längre då man var barn! Jag längtade alltid till påskafton, då jag fick mitt påskägg….som var fyllt av massa godis och jag fick äta hur mycket jag ville!!

Detta året var långfredagen mer en pysseldag…och jag har hur mycket som helst att göra innan morgondagen! Godispåsar ska fyllas och kort ska knåpas ihop..hur ska jag hinna??

Men i alla fall jag tänkt börja med att berätta varför min limpistol endast användes en endaste gång!

Jag hittade en limpistol i en butik med massa verktyg, anledningen till att jag befann mig i en sådan butik var att min sambo Fredrik fick för sig att han behövde något onödigt verktyg (bör tilläggas att han inte direkt är händig, det är jag som får stå för den biten här hemma!!) och jag tittade på den och tänkte ”En sån bara måste jag ha!!Tänk vad mycket jag kommer att använda den till” Ja jag övertalade mig själv så det hela slutade med att jag köpte den, sen låg den ett bra tag i min pyssellåda men så började julpysslet i mitten av december förra året och jag tänkte att nu ska jag verkligen få användning för min nya limpistol! sagt och gjort jag packade upp den, laddade den med lim och satte i kontakten i vägguttaget. Jaha så blev den klar och jag började använda den…men efter den femte svallvågen av lim och den femitoelfte brännskadan av tredje graden blev jag förbannad! Och sedan dess har den legat i en låda som jag inte öppnat sedan dess!

Visst jag ska ge den en chans till någon dag, men inte inom de närmaste månaderna!!

Nog om den…idag har jag pysslat en hel del och jag har åstakommit mycket mer än väntat (bilder kommer strax..ska bara hitta rätt bland alla de 511 kablarna som ligger i ett härve vid datorn, det kommer att ta ett tag!!)

Jag fick en beställning på ett 65 års kort, och så här blev det, jag fick fria händerLaughing

Stämpeln är från Magnolia,

Det gröna Pappret i olika nyanser kommer från Panduro,

blommorna från Sykompaniet

snöret från hem och hobby (grönt)

Bokstäverna och siffrorna kommer från Kontorsboden

Här kommer alla mina påskpåsar

Ja så här blev dem när de var klara, från början är detta dock inte min egna idé men själva upplägget, färgerna kommer självklar från mig.

celofanpåsarna kommer från Sykompaniet.se

papprena kommer från Panduro.se

hörnstansen kommer från Claes ohlsson

Stämpeln kommer från Magnolia

Nu hoppas jag att ni har fått lite inspiration, och inte behöver dessa påsar endast vara till påskgodis, utan låt fantasin flöda.

…….

Tips!

Om du har idétorka då någon fyller år, någon du kanske inte känner så väl, eller någon som har allt! Då kan du göra en egen korg med lite smått och gott, bland annat hemlagad godis ex kola som du kan slå in i smörgåspapper eller liknande och sedan lägga i en hemmagjord påse. Använd dig av sådant material du kan tänkas ha hemma till dekoration av påsen, kan ex vara knappar, spetspapper, snören m.m Bara fantasin sätter gränser!

…….

Ja det var allt för denna gång.

See Ya

Angelica

1 comment on “Påskpyssel och limpistolen”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29