Att lämna Siri på dagis kl 11 är härligt på så vis att vi kan ha sovmorgon och sedan äta frukost i lugn och ro. Hinna kika på Disney Junior och mysa. Innan vi cyklar mot dagis. Fast hade jag haft ett val så hade jag allt stannat hemma och tillbringat hela dagen med Siri. Men förra veckan när jag var på min sista bucky behandling fick jag reda på att jag fått beviljat ytterligare två behandlingstillfällen. Så istället för en ledig tisdag blir det idag och nästa vecka ytterligare besök på sjukhuset. Men jag hoppas på att det så småningom kommer att hjälpa de områden som behandlas.

Hoppas ni får en finfin tisdag♡
Vet ni vad?! Jag har äntligen kommit in i ett riktigt virkstim. Det är galet roligt och just nu massproducerar jag så mycket jag kan:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *