Märks det att jag längtar till Jul? Kan knappt vänta..vill ha december nu!! Här hemma kommer allt julpynt förutom granen fram till första advent, och jag längtar redan tills fönstren pryds av stjärnor och ljusstakar. Granen är också jätteviktig men den kläs inte förens max en vecka innan själva julafton. Förut var det dan före dopparedan som gällde, men eftersom den hivas ut så fort efter så får den nu kläs lite tidigare. Nytt för i år blir en liten plastgran till Siris rum. 90cm hög är den och kommer bli så bra, lite små dekorationer ska införskaffas med. Under granen kommer vi lägga dagens kalenderpaket, så Siri får små julklappar nästan hela december. I övrigt är det faktiskt ganska sparsmakat med julpynt, vi byter gardiner i vardagsrummet och köket, sen har vi några få tomtar som måste upp var jul, men annars är det faktiskt mest ljus som ger den där juliga känslan här hemma. 

image

Troligtvis är den ganska plastig men den barrar i alla fall inte;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *