Snart kommer min fina vän Malin hit för lite prat och kvällsmacka. Ska bli härligt att ses. Dröjer länge mellan gångerna men när vi väl får till en träff så är det precis som om vi ses varje dag. Så ikväll ska vi prata ikapp allt vi missat sedan sist.
Siri som nästan alltid är på ett strålande humör..är idag inte mindre strålande men hennes humör var inte på topp. Alla har vi sådana dagar även jag så jag har full förståelse för det, men lite jobbigt när dem inte riktigt säger vad som bekymmrar dem. Kanske är det eb tand på G? Inte för att vi märkt när dem andra ploppat upp, men ändå. Nej jag tror faktiskt bara att hon har en dålig dag. Det måste man få ha!
Siri har kommit in i en mammig period igen, frågar ni Fredrik så har hon varit inne i den perioden sen hon föddes, men jag märker skillnad. ”Ne baja mamma natta Siri!!, inte pappa” har vi fått höra några kvällar. Och när hon slår sig ska hon bara till mig för tröst. Men det går nog över och snart är det bara roliga pappan som duger.

image

Solhatten fick högsta betyg så den har hon gått med inne mest hela dagen. Ute hade nog en sydväst(heter det så?) gjort mer nytta.
Nej nu ska jag hoppa ned för trappan och invänta Malin. Siri badar och Fredrik håller henne sällskap så dem klarar sig.
Vi hörs och ses allihopa.
Tack Svärmor Linda för din kommentar, det ligger nog en del i det du skrev;)
Och Tack Mickan för din fina kommentar. Kan säga att jag är så imponerad av dig som lyckats med din viktresa!! Du är stark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *