Idag var det vår i luften, vilket jag inte lade märke till när vi tog cykeln på morgonen…så Siri hade vinterjackan på..ops. Hur som helst så cyklade vi till Kyrkans Hus och där träffade vi många barn och mammor. Jag har ju inte kunnat ta med Siri på sånna här träffar på jättelänge på grund av min kropp som ej fungerat. Och visst var cyklingen och allt annat kämpig, likaså trappan upp till sångstunden likaså att stälka sig upp efter att ha suttit på golvet…men så är det ju så himla mysigt att träffas och låta barnen leka. Siri är väldigt blyg, och satt mest hos mig i början, men sen så kom hon igång lite i alla fall. Det får ta den tid det tar.
☆☆☆
Efter kyrkans hus cyklade vi ned till Lidéns, sa hej till pappan och farfarn sen gick vi in till Farmor Linda och Faster Camilla och kusin Elliot. Siri som var urtrött lekte på övertid och stensomnade när vi satte oss i bilen hem.
☆☆☆
När vi precis kommit hem och skulle äta fick vi sms av Theres och Nova som vi inte träffat på jättelänge. Och vi mötte upp dem på en lekplats ett stenkast härifrån. Mysigt med spontanträffar. Siri ville dock inte sluta gunga utan blev på ren svenska förbannad och vrålade när vi skulle  lämna lekplatsen, kände inte igen henne. Men jaja är detta det värsta utbrottet så överlever vi.
☆☆☆
Ja som ni hör så har vi haft en härlig dag som slutade lika bra som den började. Med ett skrattanfall från Siri. Och så slänger vi på med strålande solsken hele dan’ med. Fantastisk dag♡

image

Har inte fotat något idag, men bjuder på lite kalorisnålt fika:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *