Ännu en vecka som bara flygit förbi, ännu en jobbhelg som verkligen gått hur fort som helst. Nu är det redan Tisdag. Jag har precis överlevt en isig cykeltur fram till stationen. Kallt var det idag, men ärligt talat tycker jag att det är riktigt gött! Det är ändå bara några dagar kvar tills det är December aka Julmånaden♡ Då ska det vara kallt och minusgrader, frost och snö.

Igår gjorde Siri premiärturen i åkpåsen, (eller.. ja vi använde den ju såklart i början av året) och hon satt så mjukt, varmt och mysigt däri. Skönt att inte alltid behöva ha overall på sig. Åkpåsen är ju så varm att det räcker med jacka.
image

Vi var hos optikern igår och om vi säger såhär..vårt första besök där var kanon vi fick så himla bra hjälp och någon som då fokuserade på att Siri faktiskt skulle vilja ha glasögonen på sig. Vi fick då med oss 7 par bågar hem som vi nu testat och provat hela helgen. Vi fick muta Siri med microbitar av en skumtomte men hon testade i alla fall.
……
Men igår var vårt besök inte alls lika roligt hos optikern. Vi fick en säljare som nog aldrig haft yngre kunder tidigare, eller barnkunder kanske man ska säga. Hon tyckte det var konstigt att hon redan skulle få glasögon, och undrade hur dem kunde testat synen på någon såå liten. m.m bra start!  Och varför vi testat 7 olika bågar och valt ut 3 av dem förstår jag inte för hon dömde ut alla våra val. Och valde ett par själv som hon tyckte var Såååå bra, som satt sååå bra! Jaja tänkte vi hon vet väll vad hon pratar om och vi tycker också det är viktigt att Siri får en båge som sitter bra snarare än att den är snygg. Men så ställde jag frågan om vilka färger bågen kan tänkas finnas i. Fick då svaret ” den här är väll jättefin den färgen hon har nu?!” SKRIKLILA!! ” Nej vi vill nog ha en diskretare färg!” Varpå människan säger ” Men det är ju så fint med starka färger på barn!!” Kan säga att vi nog tappat tålamodet lika mycket som Siri vid den tidpunkten. Nej det var faktiskt en rak överkörning av alla våra tankar, frågor och tycke å smak. Får se vad dem säger när dem ringer till Fredrik sen. Däremot var det ytterligare en optiker i butiken som var lika underbar som den vi träffade på vårt första besök. Och hon riktade sig till siri vilket vi tyckte var kanon.
★★★
Nu sitter jag på bussen och taggar för jobb..ska bli härligt att fylla på och få fram massa nytt. Jag älskar mitt jobb! Dessutom är jag kontrollfreak och har en klar plan i huvudet vad jag ska få klart idag.
★★★
Ha en bra dag♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *