Finns det något bättre än att sparka igång veckan med att just INTE sparka igång veckan?! Eftersom jag jobbade långa dagar fredag,Lördag &Söndag så är jag idag ledig. Lite lyxigt på något vis med lediga måndagar. En bra och härlig start på veckan helt enkelt.
☆☆☆
Idag är det ingen vanlig dag! ….Det är nämligen Finaste Svärmor/Farmor Lindas födelsedag. :) Vi firade henne lite i helgen då hela famljen var samlad. Men jag och Siri kilar nog ned senare sen till lidéns och kramas lite extra med henne då. Denna fina fina själ♥ Tänk vilken tur jag haft som har en sådan fin Svärmor. När jag hör andra berätta om sin oftast väldigt ansträngda relation till sin sambos/mans mamma så känner jag mig så lättad över att ha just Linda. En person som är öppen och varmhjärtad och som sprider så mycket glädje till allt och alla. Stort Grattis till dig Linda♡

image

Den underbara klänningen som Siri har på sig har Farmor Linds stickat. Den är helt perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *