Vilket väder vi har haft hela sommaren och nu sensommaren! Kan det bli bättre? Någon solbrun färg har jag dock inte fått då jag inte har hunnit sitta i solen så mycket. Men ute är man ju varje dag så lite D-vitamin har man nog lagrat upp i alla fall. Denna sommaren har gått himla fort. Tyvärr så har jag fått ta somnaren i ett mycket lugnare tempo, än jag hade önskat, då kroppen mer eller mindre har kolapsat bit för bit/kroppsdel för kroppsdel. Fot,knä,höft,revben,rygg, skuldror, axlar, nacke &bröstkorg är de ställen jag har konstant ont, mer eller mindre varje dag. Men på måndag ska jag äntligen få prata med läkaren igen, så vi får se hur vi ska gå vidare. För situationen jag har just nu är ohållbar. Jag äter voltaren eller ipren&alvedon var 4-6timma dygnet runt, och har ändå för ont!
Usch jag gillar inte att prata om smärta och att man inte mår bra. Så nu är det nog för denna gång.

image

Idag ska jag äntligen börja med möblerna. Tänker bosätta mig i garaget(min målarstudio) när Fredrik kommer hem. Målet är att slipa&grunda i alla fall skåpet&byrån. Så att jag kan börja måla dem i morgon. Sängen ska vi inte använda ännu så den kan vi vänta med ett tag. Åh vad skoj det ska bli när vi kan ställa in skåpet och byrån i smulans rum!! Älskar att ändra om och inreda och fixa i hennes rum. Hon bryr sig nog inte så värst mycket kanske men vi vuxna tycker om det. Och hon trivs och sover gott därinne så det är ett gott betyg tycker vi.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *