Förut så vaknade Siri och var lite ledsen så hon fick följa med in till våran säng, och då stensomnade hon igen. Så just nu ligger hon och klamrar sig fast i mitt linne och har huvudet mot min mage, snusar och sover så tryggt och sött. Kärleken till denna lilla lilla smula är helt enorm. Det går inte en dag utan att jag tänker på den tur vi haft, att vi fick en frisk liten tjej som hon liksom vi älskar livet. Varje dag händer det nya saker och ibland vill jag bara stanna tiden. Fasar en aning inför dagisstart och jobbstart eftersom det innebär att vi inte kommer att få spendera hela dagarna tillsammans. Men än är det några månader kvar. Så jag väljer att njuta och vara lycklig just nu. ♥ kanske borde jag försöka sova lite med kanske?! Klockan har nu passerat 01:05…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *