Att man kan bli sådär lite extra överlycklig  bara för att solen skiner.  Förmiddagarna hemma hos oss går i ett lugn tempo kombinerat med fart och fläckt. Jag brukar försöka hinna dammsuga och torka alla golv och ja så har jag ju alltid det där vardagsplockandet med disk och saker som lyckas hamna på helt fel plats hela tiden varje  dag. Däremellan blir det såklart en hel del lek och mys med Siri&Rocky. Och en sovstund för Siri.

Sen är det ju dags att fixa lunch. Och på eftermiddagen brukar smulan sova igen, sen är det full fart igen. Så det där med att vara mammaledig är ju oerhört lyxigt, men såvidare ledig är man inte. Men jag gillar det här livet också, hemmafrulivet. Snart startar en ny del av livet när vi kommer träffas betydligt mindre och vi jobbar som vanligt igen och Siri ska börja på dagis, men vi har hela sommaren framför oss..och vet ni..sta vecka har Fredrik smester♥

image

De här året har varit det underbaraste i mitt liv.

1 comment on “Underbart väder♥”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29