Jag kände mig alldeles överpysslig förut och ville göra något att ge till Fredrik när han kommer hem. Alltid roligt med överraskningar tycker jag. Då vi varit i stängda här hemma pga sjukdom jag och Smulan har vi inte hunnit ordna något speciellt.

Men så fick jag en idé, varför inte anamma uttrycket som slutar med”….denna har jag gjort i Slöjden” Så jag tog fram Cernitlera och formade ett hjärta. Som jag sedan satte mitt fingeravtryck på, sedan lyckades jag även få dit Siris tumm-avtryck(det var inte det lättaste vill jag meddela, men det gick!) Med hjälp av en nål duttade jag dit ’Vi Älskar dig’ och sedan tryckte jag igenom en virknål och gjorde ett hål. In i ugnen och såhär blev hjärtat efter bakning.

image

Tanken är att den kan användas som en nyckelring(vääääldigt manlig!..men ändå!)
Hade en grön ful tändsticks ask som jag enkelt klädde in i ett dubbelmönstrat papper.

image

image

Sedan klippte jag ut två hjärtan i samma papper.

image

Satte dit dem och drog sedan ett rött papperssnöre runt. Resultatet blev faktiskt riktigt fint. Kommer absolut att göra om fler tändsticksaskar…!!

image

image

Vad tycker ni. Denna present har inte kostat mig någonting mer än lite tid, då jag redan hade allt material hemma.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *