Jag har liksom undvikit bloggen lite då jag egentligen ska göra någon typ av migrering på den..vet inte riktigt hur så jag tar tag i det efter jul. Men tror nog allt att det fungerar att uppdatera ändå va?

Idag var Fredrik ledig, detta räknar jag som enorm lyx och verkligen inget man kan räkna med när man som vi båda har valt att jobba inom handeln. Men vi tog lite sovmorgon och sedan åkte vi fram till stan och uträttade dem sista klapparna. Och köpte hem maten som jag ska bidra med till Julbordet i år.

När vi kom hem så ställde vi (läs Fredrik) granen på den rätta platsen som jag lyckats få till genom att möblera om en hel del i vardagsrummet. Ville ha en liten gran…vad hände? Men den är otroligt fint kan jag lova. Mina fina syskonbarn Felix&Cornelia var här och klädde den i går. Vi gjorde även cakepops som blev mer lyckade denna gång än sist när jag gjorde dem.

Jag gjorde även 2 sorters godis nu i eftermiddag, vaniljkolor som jag ska skära till bitar av i morgon & sen smälte jag mörk och ljus blockchoklad och blandade i lite salta jordnötter…blev inte så tokigt det heller. Igår gjorde jag brända mandlar…det är ju så gott.

Nu ligger jag i sängen mellan två snarkisar, Siris säng står ju precis bredvid vår säng och så har vi ju tagit bort ena sida  så det blir som en liten förlängning av vår säng. Men nu rör hon sig så pass mycket att vi måste skruva tillbaka sidan snart.

I morgon(idag för klockan är ju över 12 så det är ju faktiskt redan dan före dopparedan) så ska jag förbereda och stryka kläderna som hela familjen ska ha på sig, och tvätta något om det behövs..tycker det är lite halväckligt att ta på sig kläder som hängt i gaderoben länge. Jag har en del såna där småidéer för mig…

Ser fram emot att ha en lugn ledig jul för första gången sen kanske 2005.. jag har nämligen jobbat inom handelns sedan dess och känner väll att det var välbehövligt med en jul utan stress i år.

image

image

Liten blandning av bilder från våra dagar♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *